Зірка "Світське життя" Катя Осадча не витримала, дружина Горбунова загорланила про відсутнє опалення: "росія не щадить"

Катя Осадчая, фото: Instagram

Українські знаменитості намагаються допомагати Україні перемогти в кровопролитній війні, яку почала росія на чолі з путіним. Використовуючи великий вплив на публіку, відомі люди збирають чималі суми. Українська телеведуча Катерина Осадча, яка відома за передачею "Світське життя", теж не зупиняється ні на хвилину і стала затійницею нової ініціативи. Дім для дітей - така назва проєкту, який започаткувала телеведуча Катерина Осадча разом із благодійним фондом “Твоя Опора”.

Путін може застосувати ядерну зброю проти України: представник ГУР Вадим Скібіцький

Вадим Скібіцький з ГУР, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Путін продовжує тероризувати світ "червоною кнопкою", загрожуючи застосувати ядерну зброю проти України, чимдалі, реалізація його ідей стає дедалі реалістичнішою. У разі застосування росією ядерної зброї, можуть постраждати усі країни Чорноморського регіону та Східної Європи. У першу чергу це Польща, Туреччина та Болгарія. Виступаючи у своєму зверненні після початку "спеціальної військової операції" в Україні 24 лютого, президент Путін звинуватив Захід у "ядерному шантажі".

Ціни на молоко пішли вгору: українців попередили про подорожчання продукту

Ціни на молоко. Фото: скрін youtube

В Україні стрімко зростають ціни на продукти, зокрема тваринного походження, такі як молоко. Станом на 15 вересня середня закупівельна ціна на молоко екстра сорту збільшилася на 3 копійки – до 10,82 гривні за кілограм, без урахування ПДВ. Подорожчав і вищий сорт: на 2 копійки – до 10,15 гривні за кіло. Перший сорт залишився за попередньою ціною – 9,75 гривні.

Олена-Крістіна Лебідь показала, як окупанти накрали для своїх дружин ношені труси: "Орчихи замовляють"

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: іnstagram.com/elena_kristina_lebed/

Новини про звільнення окупованих росією міст та областей чекало багато людей, включаючи Олену-Крістіну Лебідь. Артистка дивилася сюжет, де наші бійці у Високопілля Херсонської області розглядали накрадене солдатами рф і була дуже здивована, коли побачила серед купи мотлоху жіночі труси, і напевно не нові.

Условия, в которых будут Прокопенко, Волынский и другие командиры "Азова" в Турции, правда от Зеленского: "Они смогут..."

Командири батальону "Азов" в Туреччині

21 сентября украинцы ложились спать в радостном возбуждении, ведь из российского плена вернулись 215 наших защитников, среди которых и бойцы полка "Азов", которые до последнего защищали "Азовсталь". Отметим, что командиры "Азова" - Денис Прокопенко "Редис", Сергей Волынский "Волына", Святослав Паламар, Денис Шлега, Олег Хоменко - будут до конца войны в Украине находится в Турции.