Синоптикиня Наталка Діденко нагадує, що у п'ятницю, 23 вересня, розпочинається астрономічна осінь. Саме у цей день приходить до нас День осіннього рівнодення.

Як пояснює синоптикиня, з нього починає зменшуватися день, а темний час доби переважатиме. Прогноз погоди на 23 вересня Наталка Діденко опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

"Цієї пори ми особливо цінуємо домашній затишок, світло, яскраві фрукти, електроенергію, хороші книжки, опалення і квіти, які ще милують око. День зменшуватиметься до 22 грудня - а потім "скіки тієї зими"?", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Згідно з прогнозом, у п'ятницю в більшості областей України знову переважатиме волога погода з періодичними дощами. Винятком будуть смуга від Сумщини, через Полтавщину, Дніпро з районами, Миколаївщину, Херсонщину до Криму - тут опади малоймовірні.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Синоптикиня прогнозує, що температура повітря передбачається невисокою, вдень очікується +10+15 градусів. Найтепліше буде на Запоріжжі, Донеччині, Миколаївщині та в Криму, +15+19 градусів. Водночас у Києві на День осіннього рівнодення місцями пройде дощ, протягом дня температура повітря становитиме +10+12 градусів.

"А тим, кому не завжди зараз доступні домашній затишок, світло, яскраві фрукти, електроенергія, хороші книжки, опалення і квіти, хто боронить нас усіх від ворога, ті наші люди, хто позбавлений звичного комфорту, допомагаємо всіма можливими способами.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Нагадаємо, вчетверо дорожче, ніж торік: популярний продукт приголомшив новою ціною

Як повідомляв "Знай.ua", відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз