В Україні продовжують зростати ціни на продукти, причиною цьому інфляція, яку спричинила війна Росії проти України. Ціни на ковбасу впродовж вересня зросли в середньому на 7-10 грн.

У популярних супермаркетах з початку осені ціни на ковбасну продукцію зростають. На сайті Мінфін оновили дані на продукти, що найбільш мають попит в українців.

Супермаркет. Фото: Знай.UA

Ковбаса копчена Глобіно салямі варено-копчена яка ще у серпні коштувала 163,59 зараз піднялась в ціні до 174,80 грн, тобто зросла на 11, 21 грн.

Ціни на ковбасні вироби. Скриншот

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Ковбасу варену Алан лікарську, на початку вересня мона було купити в середньому за 245,48 грн, то тепер ціна також зросла на понад 10 грн - 255, 84 грн.

Ціни на ковбасні вироби. Скриншот

Ковбаса варена Ашан лікарська натомість значно подешевшала. Якщо у серпні її пропонували за 211,50, то у вересні можна придбати за 179,90 грн.

Ціни на ковбасні вироби. Скриншот

Також приємно здивувала стала ціна на сосиски, які не змінилися в ціні з серпня. Мова йде про такі марки, як сардельки з сиром, ціна залишилася на рівні 186,50 грн.

Сардельки Ятрань молочні можна досі в середньому придати за 107 грн, а сосиски Бащинський філейні навіть подешевіли на 5 грн в середньому. Коштували 190 грн, а стали коштувати 185, 39 грн.

Ціни на ковбасні вироби. Скриншот

Тож питання, чи стануть українці вегетаріанцями з такими цінами на м'ясні продукти, для багатьох стає актуальним питанням.

Нагадаємо, ми писали, що мінімальна зарплата у 2023 році: чи будуть українці отримувати більше, заява Мінсоцполітики.

Як повідомляв "Знай.ua" Кабінет міністрів України розширив список громадян, які мають право на оформлення житлової субсидії.

Також "Знай.ua" інформував, що осіннє соцопитування, результати якого дивують: як українці ставляться до мешканців окупованих територій.