Вчені НАН стверджують, що засікли групу НЛО над Києвом: "Притула точно супутник купив?"

У соціальній мережі з'явилася дуже цікава та несподівана інформація. Стало відомо, що над столицею України було виявлено невідомі літальні об'єкти, які поставили на вуха вчених із Головної астрономічної обсерваторії НАН України.

НЛО, скріншот: YouTube

"Передайте своїм друзям, сусідам": Дмитро Комаров із "Миру навиворіт" попередив про небезпеку

Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров звернувся із терміновою заявою. Дмитро розповів, що знаходиться біля будинку, у якому був "приліт". Він показав хвіст ракети і зазначив, що крім руйнувань, вона принесла із собою ще одну дуже страшну біду.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Дмитро Комаров. Фото: instagram.com/komarovmir/

Як заощадити на опаленні взимку: найдієвіші поради, щоб не замерзнути та зменшити платіжки

Опалювальний сезон 2022-2023 в Україні обіцяє бути не простим, тож українці готуються до нього, і не лише морально. Нижченаведені поради допоможуть заощадити на опаленні взимку. Деякі експерти наголошують, що цей опалювальний сезон буде одним із найважчих за останні 30 років. Тому готуватися до морозів цього року варто вже зараз. Очікується, що вже скоро ціни в платіжках збільшаться у кілька разів.

Опалення на Львівщині, фото: Погляд

Колега "Ревізора" Ольги Фреймут зрадив батьківщину, щоб їздити російськими дачами: "Він знає, що Кубань - Україна?"

Багато фанатів шоу "Ревізор" пам'ятають такого українського шоумена, як Вадим Абрамов, який у якийсь момент змінив Ольгу Фреймут. Його не було видно всі ці півроку війни... виявилося, що він став зрадником - провідним нового рашистського розважального проекту під назвою "Чотири дачі".

Вадим Абрамов, скріншот: Youtube

Мобілізація 2022: про штрафи за неявку до військкомату, а також про "поважні" причини ухилістів

Як відомо, в Україні вже сьомий місяць триває загальна мобілізація, і чоловікам досить часто надходять повістки. Що буде якщо не з'явитись, і як будуть карати. Згідно з мобілізацією, військовозобов'язані чоловіки від 18 до 60 років мають з'явитися з документами до центрів комплектування та соціальної підтримки після отримання повісток. Це потрібно для того, щоб уникнути адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Українські військові. Фото: Facebook