Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода 19 серпня, коли українці відзначатимуть свято Переображення Господнього, яке в народі називають Спаса.

Згідно з її прогнозом, 19 серпня, на Спаса сонячно буде в західних, північних областях та значною мірою в центральних. Дощів не передбачається, додає синоптикиня.

"У східній частині, на півдні України та в Дніпрі з районами пройдуть короткочасні грозові дощі. Температура повітря 19-го серпня протягом дня коливатиметься в межах +25+28 градусів, на сході та півдні +27+32 градуси.", - прогнозує вона. Наталка Діденко

Погода в Україні 19 серпня, facebook.com/tala.didenko

Водночас у Києві, як прогнозує Наталка Діденко, буде без опадів. У столиці у п’ятницю повітря прогріється до +27 градусів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Яблука та груші на деревах, у кошиках, на столах в мисочках красиво підсвічуватимуться сонцем - хоч малюй. Яблук цього року багато, будемо варити варення, джеми, сушити, пекти шарлотки, просто пекти яблука - хай ці мирні красиві смачні дії гармонізують простір, заспокоюють серце, дають надію на час, коли ми запах яблучного варення вдихатимемо на наших кухнях разом з нашими найріднішими. Обов‘язково це буде!", - додає вона. Наталка Діденко

Нагадаємо, зібрати дитину до школи стало дорожче: у скільки обійдеться вся необхідна канцелярія для учня у 2022

Як повідомляв "Знай.ua", чи буде дефіцит солі в Україні: все вирішать наступні 6 місяців

Також "Знай.ua" писав, приготувати котлети чи запекти курочку стало дорожче: як зросли ціни на м'ясо птиці у серпні