Петиція "Про багатомужність" з'явилася на сайті президента та впевнено набирає голоси, якщо за три місяці охочих підписати петицію набереться 25 тисяч, президент буде змушений розглянути її та надати відповідь українцям.

Що пропонують у петиції, автором якої виступив ... чоловік? Дозволити жінкам у маленьких містах та селах одружуватися не з одним, а з декількома чоловіками, зі сплатою ними відсотків за "одруження".

Скриншот петиції

Кожен чоловік беручи жінку в дружину буде сплачувати 5 - 10% від свого офіційного заробітку в залежності від суми. Це буде сплата чоловіка за те, що він офіційно одружений. Якщо чоловік захоче провести деякий час зі своєю дружиною він повинен домовитись з дружиною на тих умовах, які запропонує вона, всі видатки за час проведений з ним бере на себе чоловік. пише автор петиції.

Непорозуміння між жінкою та чоловіком. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Текст петиції містить у собі рекомендації, що жінка має вільно обирати з яким із чоловіків жити, як чоловіки мають забезпечувати вагітність та видатки на дружину та дитину. Які зобов'язання "лягають на плечі" чоловіків, які захотіли бути одруженими з жінкою.

Також описані детально майнові питання, та інше. Автор пояснює це тим, що жоден з чоловіків не може задовільнити усі забаганки дружини, а "гуртом легше й батька бити".

Якщо навіть жоден не взмозі самотужки забезпечувати дружину, можливо звернутися до інших чоловіків за допомогою в утриманні. Чи скласти чергу по утриманню дружини або передавати гроші одному з чоловіків, гуртом же легше батька бити. Бо жоден чоловік не може забезпечити усі бажання дружини. йдеться у петиції

Петиція виглядає жартівливою, проте жартома за один лише день петиція зібрала 107 голосів.

Нагадаємо, ми писали, що президент України Володимир Зеленський відреагував на петицію про заборону видачі повісток на блокпостах.

Як повідомляв "Знай.ua" Данилов безжально пройшовся по чоловіках, які кидають Україну у скрутний момент.

Також "Знай.ua" інформував, що українці озвучили свої вимоги до росіян: остаточне рішення за Володимиром Зеленським.