Пропонуємо до уваги наших читачів ведичний гороскоп на серпень 2022 року - одним з альтернативних прогнозів для людей, що народилися під різними знаками. За словами астрологів, ведичні передбачення також точні, як і традиційний гороскоп для знаків Зодіаку.

Давайте дізнаємося, хто, за даними ведичного гороскопу, у серпні буде головним щасливчиком, а також зможе домогтися процвітання та успіхів у кар'єрі та коханні.

Реваті (дні народження з 1 по 12 квітня)

Тим, хто народився під цим знаком, Всесвіт дарує можливість досягти успіху в робочих справах і отримати довгоочікувані дивіденди. На початку місяця Реваті зможуть знайти сили для того, щоб повністю змінити життя, стати на ноги і звільнитися від боргових зобов'язань.

щастя, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Ардра (дні народження з 22 червня до 5 липня)

Цьому знаку сам Всесвіт допомагатиме досягти нових висот. На початку місяця увагу важливо приділити справам, які підуть у гору за належної активності. Ардра можуть не сумніватися у своїх успіхах, і їм не варто боятися конкурентів чи недоброзичливців. Фортуна посміхатиметься вам і в любовному плані.

Магха (дні народження з 17 по 29 серпня)

Астрологи радять звернути увагу на свої навички, щоб використати їх у повній мірі. Перша половина місяця буде успішною як для ведення бізнесу, так і для кар'єрного зростання. Впевненість та позитивне налаштування дозволять обійти конкурентів.

Зірки, фото: gettyimages

Сваті (дні народження з 24 жовтня до 6 листопада)

Вам варто готуватися до трансформацій у житті. Серпень закружляє безліччю подій, багато з яких не піддаватимуться логіці. Можливості будуть з'являтися постійно, і Сваті доведеться прислухатися до себе, щоб визначити правильний напрямок і не прогаяти своєї вигоди. Місяць буде вдалим як для кар'єри, так і для кохання.

Мула (дні народження з 16 по 28 грудня)

Серпень для представників цього знаку буде насичений позитивними подіями. Він стане чудовим періодом для нових починань, а також боротьби за своє місце під сонцем. Всесвіт буде допомагати досягти кращих умов завдяки надзвичайно зручному для вас збігу обставин.

Нагадаємо екстрасенс Макс Гордєєв поділився передбаченням для росії на серпень.

Раніше ми повідомляли, коли будуть переговори Володимира Зеленського та путіна, дата майже на межі: "Ситуація безвихідна".