У суботу, 19 грудня, на День святого Миколая без подарунків не залишили нікого. Навіть у районі проведення ООС дошкільнят привітали зі святом військовослужбовці. Про це розповіли в прес-службі ООС.

"За доброю традицією, Святий Миколай разом з військовослужбовцями одного з підрозділів, які виконують завдання в районі проведення ООС, відвідали дитячий садок "аленький цветочек" прифронтового міста Соледар Донецької області. Українські військові пригостили дітей солодощами та символічними подарунками, за що були нагороджені щирими дитячими посмішками та вірою в очах маленьких українців у тому, що вони під захистом справжніх воїнів", - сказано в повідомленні.

Так, Дошкільнята гостям показали свої таланти і подарували теплі і приємні враження.

"Також, представники Соледарської міської ради запросили військовослужбовців на святкову виставу. Як зазначили організатори, всі без винятку колись були дітьми, і безумовно кожен чекає свят, здійснення мрій і душевного відпочинку. Тому ведучі провели вікторину серед захисників на знання казок та легенд про Святого Миколая. Захід пройшов у затишній атмосфері. Як кажуть військові, ніщо так не надихає, як підтримка з боку місцевого населення", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, окупанти літають над головами наших воїнів на Донбасі, використовують кулемети, гранатомети і не соромляться.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, школяр врятувався з окупованого Донбасу і став хоробрим бійцем ЗСУ.

Також Знай.uа писав, що ворог закидає заборонені міни на Донбасі, ЗСУ затримали причетного до окупантів.