У виданні "Сумські дебати" з'явилися фотографії оригінального рішення при оздобленні головного атрибута Нового року.

Учні Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9 замість вічнозеленої красуні ялинки вирішили прикрасити сходи. На сходинки були повішені кульки, а між ніжками-розтягнули дощик. Також ще не відомо, хто ж виявився ініціатором цього рішення.

Але подібні варіації незвичайної ялинки з'явилися ще кілька років тому в соціальній мережі Instagram, коли напередодні Нового року і Різдва користувачі ділилися фотографіями прикрашеної сходи. В основному це робили люди, що підтримують концепцію усвідомленого споживання і вважають, що подібний варіант різдвяного декору має одні тільки плюси. Адже не потрібно витрачати кошти на придбання штучної та "живої" мертвої ялинки, сприяючи знищенню природи.

Верхівку сходів-ялинки прикрасили різдвяним вінком, і все зроблено так, щоб візуально створювалася трикутна форма. Чому керівництво школи все ж не придбало для учнів Справжню або штучну ялинку, нікому не відомо.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, МОЗ заборонило українцям насолоджуватися салом, але краще б цього не відбувалося: "Зупинити наступ..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ніцой блискавкою обрушилася на інцидент зі школярем і російською піснею в День святого Миколая: "Неадекватна..."

Знай.ua писав, у Дніпрі на продавця ялинок напав "Грінч": "Відбив нирки і відібрав телефон". За словами очевидців, чоловік у неадекватному стані (імовірно, під впливом наркотичних речовин) вступив у конфлікт з продавцем новорічних ялинок.