Один з найбільших державних банків України "ПриватБанк" продовжує робити нерви своїм клієнтам. Так, без зайвих пояснень фінустанова ставить своїх клієнтів у "чорний список" і відмовляється від співпраці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відгуку, який залишив незадоволений клієнт "ПриватБанку" на сайті Minfin.

ПриватБанк, скріншот: YouTube

"У банку було кілька рахунків, у тому числі розрахунковий рахунок підприємця за яким за останні 3 місяці проходило ні багато ні мало близько 400-500 тис.грн. відповідно банк благополучно отримував прибуток від наших клієнтів за перекази на наш рахунок і його не бентежив той факт, що я як клієнт у них опинився в статусі — "банк в односторонньому порядку розірвав договір на обслуговування".

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як дізнався?

Після народження дитини я пішов в приват банк для оформлення так званої карти "пакунок малюка" (зараз замість памперсів дають 5000 грн. одноразово) - це гроші які можна витратити виключно на дитину. Простоявши в черзі і потрапивши до фахівця, я почув що банк не може дати мені соціальну карту, так як я перебуваю в чорному списку.", - пояснив ситуацію незадоволений клієнт.

Далі клієнт розповідає, як все відбувалося задовго до цієї історії:

Відгук клієнта "ПриватБанка", скріншот: Minfin

Варто також нагадати нашим читачам, що один з найбільших державних банків України "ПриватБанк" підкинув своїй клієнтці неприємностей. Так, українка обурилася, що отримавши, пластикову картку ще в березні 2020 року, не може нею скористатися в повному обсязі, а сама невдача в тому, що онлайн-послуги банку просто недоступні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, спритний іноземець розводив закоханих киянок на шалені гроші, сидячи на тюремних нарах - "Я людина президента".

Як повідомляв Знай.uа, українців хочуть позбавити безкоштовних банківських карт: "Пластик коштує грошей".

Знай.uа писав, молода Українка потрапила до жахливої аварії в Словаччині, рідні благають про допомогу: "Дашенька припинила говорити...".