У мережі оприлюднили унікальні фотографії десятків занедбаних автобусів ЛАЗ, які стоять покинутими на території Львівського автобусного заводу.

Відповідні знімки з'явилися на сторінці "Українська Майстерня Ретро-Бус".

Так, як видно на фото, техніка знаходяться в одному з цехів підприємства та є занедбаною – на це як мінімум вказує товстий шар пилу. В той час, як знімки свіжі – вони дотовані 2020 роком.

Унікальне фото з кладовища автобусів

Серед представлених моделей можна помітити з десяток низькопідлогових автобусів-гармошок та кілька міжміських автобусів виробництва ЛАЗ. Всі автобуси тою, чи іншою мірою не були добудовані.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Унікальне фото з кладовища автобусів

Нагадаємо, Львівський автобусний завод був заснований у 1945 році. За час свого існування це було одне з найбільших підприємств з виробництва транспорту в СРСР та незалежній Україні. У 2014 році завод закрили, і зараз на його території ведуться роботи зі знесення корпусів. Територію планується забудувати IT-технопарком та житловими комплексами.

Варто зауважити, що не так давно у Канаді знайшли кладовище радянських "Жигулів". Серед автомобілів зустрічаються різні моделі, в тому числі і ВАЗ-2103, ВАЗ-2106 і ВАЗ-2108.

Дане звалище знаходиться неподалік від канадської провінції Онтаріо. Про те, як туди потрапили "Жигулі", та ще й в такій кількості, достовірно невідомо. Судячи з фотографій, це сталося дуже давно, оскільки з машин почали проростати дерева і чагарники.

Фото з кладовища машин

Нагадаємо, що в українській столиці з'явилися нові евакуатори, які допоможуть розправлятися з "героями парковок" за лічені хвилини.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві незабаром можуть значно підвищити вартість паркування. А все через те, що у місті катастрофічно не вистачає паркувальних місць, а автомобілів з кожним роком стає все більше і більше.

Також портал Знай.ua писав, що назва "водні" автомобілі вводить в оману.