Українка скористалася кремом для депіляції і зіткнулася з жахливими наслідками: шкіра її ніг отримала доволі серйозні хімічні опіки.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор".

"На фото - результат після використання крему для депіляції Bioton Cosmetics з милою назвою "Мультикрем суперніжний для видалення волосся". Дівчина, що постраждала від такої ніжності, розповіла: "Після нанесення почалося дивне поколювання і шкіра почала пекти. А в кінці диявольської процедури шкіра як по маслу знялася разом з кремом". Ціна чудо-засобу - 33 грн. Зараз крему на більшості сайтів немає в наявності", - йде мова у повідомленні.

Скріншот Telegram

До посту прикріплений фотоколаж, на якому зображено небезпечний косметичний засіб і заподіяна ним шкода. Ноги жінки вкриті серйозними ранами, які більш ніж з очевидністю свідчать про негативний вплив препарату.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У будь-якому разі, відповідальність за шкоду здоров'ю жодним чином не має перекладатися з віробників і продавців на споживача, проте не повідомляється, чи жінка попередньо перевірила крем на вірогідність алергічної реакції, намастивши його на невелику ділянку шкіри.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Епіляція і депіляція: який метод краще застосовувати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Флеш-моб "Волохатий січень" завойовує світ: тисячі жінок заперечують депіляцію і демонструють свої фото.

Також Знай.ua писав, Вросле волосся: чому вростає волосся і як з цим боротися.