Незважаючи на пандемію коронавіруса, курортний сезон в Одесі почався, і пляжі поступово заповнюється місцевими і приїжджими відпочиваючими. При цьому “Південна Пальміра”, волею випадку, приготувала туристам нову пам'ятку. На одному з найпопулярніших пляжів Одеси – “Дельфіні”, досі знаходяться останки перевернутого нафтетанкера. І туристи його дуже навіть оцінили.

Пляж Дельфін в Одесі з іржавим танкерои

Відпочиваючі масово постять фотографії, на яких вони купаються біля танкера. Пляж живе своїм звичайним життям: сотні відпочиваючих, палюче сонце, тепла морська вода. Правда, затонуле судно трохи загороджує горизонт, але зате де ще випаде можливість попірнати у воду з самого справжнього нафтового танкера? Відпочиваючі навіть вважають його родзинкою пляжу.

Пляж Дельфін

Нагадаємо, пригода із судном сталася 22 листопада 2019 року. Нафтовий танкер Delfi, що стояв неподалік від берега, зірвався з якоря, і штормові хвилі погнали його до берега. Судно сіло на мілину і завалилося на бік. У результаті відбулося забруднення нафтою, рівень нафтопродуктів у районі пляжу перевищив норму в 157 разів. Наслідки були ліквідовані, проте нафтотанкер досі не прибрали. За оцінками місцевої влади, для цього потрібно 25 мільйонів гривень та близько 100 днів.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, заздрив і відчував ненависть Потап зізнався у серйозних сварках з Каменських.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" актриси "Чоловічі серця біля ніг".

Також Знай.uа писав, що королева Єлизавета II планує відзначати 100-річчя свого чоловіка, що готують для принца Філіпа.