В популярній Facebook-групі Батьки SOS був розміщений пост, у якому вчительку та директорку київської школи звинувачують у вимаганні грошей з учнів і їх батьків та жорстокому поводженню з дітьми.

"У гімназії 167 м. Київ, відбуваються кричущі речі, а саме вчитель математики разом з директором організували злочинну схему вимагання грошей з батьків." - стверджує анонімний представник батьків.

Вчителька начебто "навмисне занижує оцінки до мінімальних балів всім дітям з метою вимагання з батьків грошей за її уроки в розмірі 350 грн за один урок. Використовує різні методи: дає контрольні роботи, теми яких ще не вивчали, проводить самостійні та контрольні роботи 80% уроків, тобто майже всі уроки це самостійні та контрольні, теорії та пояснень нових тем майже немає або є, але один, два рази на місяць та ін".

Окрім цього, стверджується, що педагог "дозволяє собі залякувати дітей (її панічно боятися діти), ображати, доводити до істерик, морально принижувати, застосовує фізичну силу (вистачає боляче за руки). Тільки, коли батьки починають давати гроші за уроки на території школи, [вчителька]

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

1. Перестає принижувати і ображати.

2. Дозволяє переписати занижену раніше оцінку, тільки тим, хто платить їй за додаткові уроки в розмірі 350 грн за один урок.

3. Але на її злочинних уроках вона не викладає предмет, вона садить двох учнів і дає вирішувати завдання, а сама спілкується по телефону, тому знань у дітей немає".

Заробіок вчительки у дописі оцінюється в 40 тисяч гривень на місяць.

"А у тих батьків, які не платять гроші..., дітям наноситься психологічна травма, вони довічно мають найнижчі бали, навіть якщо контрольні роботи вирішені правильно і правильно оформлені. А також постійно терплять приниження (див. Вище)", - Стверджується у пості.

Також заявляється, що диреторка школи обізнана з ситуацією та не чинить жодних дій щодо цього.

Цікаво, що очільниця освітнього закладу теж прийшла в коментарі та спростувала всі звинувачення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українська вчителька за "голі" фото, замість лайків, отримала серйозне покарання

Як повідомляв портал Знай.ua, Вчителька з Франківщини скинула 25 кілограмів, щоб повести дітей в гори - красунечка, залізна мотивація.

Також Знай.ua писав, ″Ви вже — справжні супергерої″, - найкраща вчителька України підтримала учнів на карантині зворушливим листом.