Найближчим часом куртки і дощовики українцям ще знадобляться. Холодна погода не поспішає йти. Більш того, городників та аграріїв вона ще і “порадує” нічними заморозками. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, найближчим часом погода не порадує українців приємним травневим теплом і сонечком.
Діденко заявляє, що найближчим часом в Україні будуть переважати вологі повітряні маси. Тому практично по всій території буде хмарна погода з проясненнями. Будуть і періодичні дощі. Особливо знадобляться парасольки жителям центральних областей. Очікується північно-західний вітер, швидкість якого досягне 12 м/с.

травневий дощ, фото: pxhere


Вночі в Україні буде достатньо холодно. Температура повітря буде коливатися в межах від 2 до 7 градусів вище нуля. Тільки на Півдні вночі температура буде відносно комфортною – 7-13 градусів тепла. Що стосується денної погоди, стовпчики термометрів піднімуться до +18 градусів. У найближчі 2-3 ночі висока ймовірність заморозків.
У столиці 21 травня очікується хмарна погода з періодичними проясненнями. Вдень повітря прогріється до +14 градусів, вночі 4-7 градусів тепла. Ніч буде ясною і сухий, вдень можливий дощ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 20 травня в Україні віддалить літо — тепла все ще не видно

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прогноз погоди на літо покаже норовливий характер – раптові опади і температурні гойдалки

Також «Знай.ua» писав, що Прогноз погоди на червень буде аномальним – холодний циклон змістить початок літа