Відомий український блогер та волонтер Роман Сініцин заявив, що виявлений у Дніпропетровській області нібито незаконний "схрон" зі зброєю насправді належить ЗСУ, і це була провокація.

Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

"Офіс Генпрокурора повідомив, що під процесуальним керівництвом прокуратури, разом з поліцією, було виявлено величезний арсенал зброї у Дніпропетровській області. На моїй пам'яті таких об'ємів зброї в Україні ще не виявляли. Але. Командування ООС повідомило, що це їх зброя і охороняється вона військовими", - написав він.

Скріншот зі складу

Також, за словами Сініцина, насправді військові пустили на склад зі зброю правоохоронців зовсім через іншу причин, а точніше в рамках іншого кримінального провадження:

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні

Показати ще

"Ця зброя давно була передана добровольчим підрозділам УДА, одному з найбоєздатніших підрозділів в ЗСУ - 3 полку спеціального призначення ССО. "Схрон" і сама колишня база УДА охоронялась бійцями армійського спецназу. Прокурорських і мсрів пустили в місце зберігання зброї, в рамках якогось іншого кримінального провадження, бо в тих була на руках ухвала суду. Ну а далі ви знаєте... "Знайшли схрон". Тупа провокація проти ЗСУ і добровольчих підрозділів".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ змусили противника припинити обстріли — окупанти поплатились безпілотником і двома вантажівками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі прокинулися під постріли ворожих гранатометів – активність бойовиків була рішуче подавлена ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, ворог на Донбасі провокаційними обстрілами "напросився" на професійну реакцію ЗСУ