Порошенку і Турчинову будуть обирати запобіжний захід вже найближчим часом, - Олег Ляшко

Політик Олег Ляшко зробив термінове заяву у своєму Twitter про те, що Генпрокуратура найближчим часом планує оголосити підозру колишньому главі ВМФ адміралу Воронченку, екс-секретару РНБО Олександру Турчинову, і колишньому президенту Петру Порошенку.

Олег Ляшко \\ скріншот з відео

Викладач у 5 років - маленька Ніколь з Прикарпаття веде відеоуроки з китайської мови

Стало відомо, що 5-річна Гао Марія-Ніколь ще ходить до дитячого садочка, але вже вчить дітей та дорослих китайської мови. Про це повідомляє BBC News.

Так, з початку карантину дитина щодня записує відео, на яких рахує, танцює, співає, розповідає про тварин, кольори, національні страви та багато іншого.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Показати ще

"Дельфін" Ніколаєв та "русалка" Корольова посперечалися, хто митиме посуд і їстиме — Тарзан навіть й гадки не мав, відео

В мережі спливли архівні кадри, на яких відображені ще зовсім молоді Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова. На відео, яке можуть пам'ятати лише найвідданіші шанувальники співачки, можна побачити як Наташа намагається з'ясовувати стосунки. Це й не дивно, адже артистці тоді не було ще навіть 30 років, зовсім юна була тоді "Русалка", а дельфін покірно слухав.

Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова, скріншот: Isntagram

У древньому вулкані Мексики виявили базу НЛО: один корабель потрапив на відео

Мисливці за інопланетянами помітили білий об'єкт, який, як стверджують деякі, був НЛО. Він вилітав з жерла вулкана Попокатепетль, недалеко від Мехіко. Спостереження проводилося на веб-камерах, які постійно контролюють вулкан заввишки 5426 метрів, в народі званий Ель-Попо.

НЛО в Мексиці \\ кадр з відео

Лише "вогняна" зірка допоможе – вчені назвали дієву зброю проти коронавірусу

У Білому домі американські вчені оприлюднили унікальне дослідження, в якому стверджується, що смертельний коронавірус дуже сильно втрачає свої властивості під впливом сонячного світла, тепла та вологи.

Коронавірус, фото: Getty Images