Відомий в Україні і далеко за її межами дитячий лікар Євген Комаровський часто роздає корисні поради батькам і тим, хто готується ними стати. Доктор часто публікує свої рекомендації і відповідає на запитання у соцмережі Instagram. Так і в цей раз Комаровський опублікував в соцмережі допомогу, як правильно потрібно вітатися в умовах карантину, який вже більше місяця впроваджений в Україні.

На картинці, яку виставив доктор, можна побачити приклади безпечного привітання. Там показано, що вітатися з людьми можна просто махаючи один одному, плескаючи в долоні, піднявши руки вгору чи ж торкаючись ліктями. Українцям ще з початку карантину рекомендували відмовитися від звичного рукостискання при зустрічі з друзями і колегами, адже з-за цього вірус може передаватися від людини до людини. Щоб цього уникнути, вітайтеся по-іншому, наприклад, так, як показано на малюнку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосував за Зеленського.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.