заробітчани, скріншот з відео

На кордоні зібралися черги з українців, заробітчани поспішають додому

В Україну з охопленої пандемією коронавирусной хвороби COVID-19 Європи продовжують повертатися українці. Більшість пропускних пунктів закрита, тому на кордонах подекуди утворюються черги або скупчення людей. Особливо помітною ситуацією на кордоні з Угорщиною. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Коронавірус, фото з вільних джерел

Бог не вберіг? У священика УПЦ МП виявлений коронавірус

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Незважаючи на пандемію коронавіруса, багато церкви продовжують працювати. Особливо цим “славляться” приходи УПЦ МП. Парафіяни, ігноруючи карантин, приходять у храми, і заражаються або заражають інших. Вірус не робить винятків і для священнослужителів. Сьогодні, 11 квітня, на карантин закрився Свято-Троїцький Іонинський монастир Києва, який входить до УПЦ МП.

Еммануель Макрон \\ фото Getty Images

Про Парижі можна і не мріяти — Макрон прогнозує закриті кордони в Європу аж до вересня

У всьому світі велика частина людства залишаються закритими на карантин з-за швидкого поширення коронавіруса з Китаю, який вбиває людей з супутніми патологіями. Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що цілком можливо, що Франція або навіть весь Євросоюз залишать закритими кордони аж до вересня.

Карантин, кадр з відео

Українцям виплатять соцдопомогу на дітей в період карантину — кому чекати грошей

Держава заплатить українцям додаткові посібники на період карантину з-за коронавіруса. Про це заявила глава Мінсоцполітики Марина Лазебна в ефірі програми "Право на владу". Як зазначається, виплати отримають люди, у яких є діти до 10 років. Допомога пропонується одному з батьків.

Пожежа у Чорнобилі, фото Facebook ДСНС

Пожежа в Чорнобилі стер з лиця землі ціле село - фото і відео жахливого видовища

Майже тиждень палає Чорнобиль. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій борються з лісовими пожежами в Чорнобильській зоні. Фотографії цього жахливого видовища опублікували в Telegram-каналі Perepichka News. Як коментує автор відео, на кадрах горить село Поліське. Вогнем охоплені будинок, де колись жили люди.