У соціальних мережах було розміщено повідомлення про жахливий стан лікарні в місті Валки, що у Харківській області. Там медиків не забезпечують захисними засобами, користуються ліками, в яких збіг термін придатності. Також там начебто використані персоналом медичні маски дезінфікують і повторно видають вже пацієнтам.

Відповідний допис був розміщений в соціальній мережі Instagram.

"Керівництво лікарні забороняє використовувати медикам костюми при виїзді на виклики з підозрою на коронавірус. Маски видаються в кількості 2 штуки на зміну на людину. Але після зміни вони дезінфікуються і на наступний день використовуються для пацієнтів!" - стверджується у повідомленні.

"Використовуються прострочені препарати, шприци. Також варто сказати про антисанітарію в лікарні. Хімічні засоби, які були у вжитку, використані шприци, ковдри для хворих не знезаражені. Все це знаходиться в одному приміщенні для постійного перебування медичних працівників. Цим всі дихають. Немає прийнятного місця для відпочинку медпрацівників. Ні душових, ні пралень від слова зовсім. Щоб сходити в туалет треба або йти у двір за 200 метрів або принижуватися і просити “сходити” в інших відділеннях. Всю брудну у крові та інших біологічних рідинах форму, якщо вона є, тому що її купують за свої гроші, медики зі всієї цією заразою несуть прати до себе додому", - розповідається про деталі проблем медичного закладу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ціни на маски та ліки: українців пропонують жорстко карати.

Як повідомляв Знай.uа в Україні через карантин частіше стали займатися сексом 13% чоловіків і 5% жінок – опитування.

Знай.uа писав, Кличко встановив "усміхнені" білборди під час карантину за гроші киян, - депутат Київради.