Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день вже зареєстровано понад 1,5 тисячі випадків захворювання смертельним вірусом. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України на сторінці в соціальної мережі Facebook.

Коронавірус, скріншот: YouTube

Так, згідно з даними Міністерства, в країні зареєстровано 1511 випадків зараження, з яких 73 летальні випадки та 78 пацієнта змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано понад 300 нових хворих.

"В Україні зафіксовано 2511 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За даними ЦГЗ, станом на 9:00 11 квітня в Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів) перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти). За добу було зафіксовано 308 нових випадків", - йдеться в повідомленні.

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло майже 10 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

Популярні новини зараз

Ходять по квартирах і штрафуватимуть: українців покарають за підключення побутових приладів - подробиці

Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу

Реєстрація знову відкрита: українцям роздадуть гуманітарну допомогу

У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом

Показати ще

"Станом на ранок 11 квітня 2020 року до Центру надійшло 1012 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 9775 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

МОЗ, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що система допоможе відстежувати заражених коронавірусом по Bluetooth.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар з української делегації в Італії наочно порівняв медичні реалії двох країн.

Також "Знай.ua" писав, що люди, які вже вилікувалися від коронавірусу, можуть повторно заразитися.