В'язниця (скріншот з відео)

В Україні можуть почати випускати ув'язнених з в'язниць близько 900 осіб

Кому епідемія коронавірусу Covid-19 може принести щастя? Виявилося, що близько 900 злочинців, які сидять в українських тюрмах, можуть опинитися на волі, щоб не допустити ризику поширення інфекції всередині виправних установ. Про це написав міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці в Facebook.

покупки в супермаркеті, фото Pxhere

Поки ніхто не бачить — що українці купують онлайн під час карантину

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Через пандемію коронавірусу можливості для пересування українців серйозно обмежили. Крім того, більшість торгових точок (за винятком продуктових та аптек) закрито, тому купити що-небудь в офлайні стало набагато складніше. У світлі останніх подій, що українці стали набагато більше купувати в режимі онлайн. Зокрема, особливо зросли продажі на маркетплейсі OLX.

Нікас Сафронов, фото Instagram

Знаменитий художник потрапив у ДТП в день свого народження

Іноді доля підносить самі неприємні "сюрпризи" у святкові дні. Так сталося з російським художником Миколою "Никасом" Сафроновим. Творець потрапив в аварію у Москві прямо в свій 64-й день народження — 8 квітня. Про це стало відомо з повідомлення російських правоохоронних органів.

хлопець вигуляв курку, скріншот з відео

Собаки закінчилися? На Дніпропетровщині під час карантину дотепник вигуляв курку на повідку

З 6 квітня в Україні ввели жорсткі карантинні обмеження, але люди не розгубилися і знайшли вихід із ситуації. Українці, які не встигли заплатити собаками за комуналку, здають їх в оренду, адже тільки з домашніми улюбленцями тепер можна прогулятися по парку або скверу.

лікарня, скріншот з відео

Рукавички марні – медсестра пояснила, чому від захисту немає ніякого толку

В умовах пандемії коронавірусу люди стали більше приділяти часу миття рук. Також деякі носять на вулиці латексні рукавички, щоб захиститися від мікробів та інфекцій. Медсестра "швидкої допомоги" з Мічигану (США) Моллі Ліксі закликала не забувати про небезпеку так званого "перехресного зараження" і зазначила, що рукавички не замінюють миття рук.