У Харкові побили начальника управління карного розшуку та начальника відділу розшуку по тяжким злочинам. Про це повідомляє Police Control Ukraine. За даними видання, учасники організованого злочинного угруповання напали на поліцейських біля обласного управління поліції, а інцидент потрапив на камери відеоспостереження. Зараз постраждалі поліцейські знаходяться в лікарні у важкому стані.

З власних джерел виданню стало відомо, що 6 квітня на дорозі біля Харківського міського управління поліції стався звичайний конфлікт між полковником поліції Сергієм Новіковим і дівчиною. Поліцейський виїжджав на машині і підрізав, чи то зачепив автомобіль дівчини, після чого і почався конфлікт. На місце цього "ДТП" підійшов голова управління карного розшуку полковник поліції Євген Бійка. В цей час дівчина-водій зателефонувала своєму хлопцеві, який невдовзі прибув на місце події разом з "підмогою". Тоді й почалася бійка, члени ОЗГ напали на поліцейських і сильно побили.

Постраждалі поліцейські знаходяться в лікарні в реанімації. У Новикова нібито безліч травм і гематом, а у Бійки навіть зламана щелепа. Що стосується нападників, то зараз вони знаходяться в лікарні. Варто відзначити, що за даними видання, інформацію про інцидент в прес-службі ГУНП Харківської області не підтвердили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, під Києвом бетономішалка злетіла з дороги в приватний сектор, є загиблий.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві підірвали автомобіль чиновника.

Також портал "Знай.ua" писав, що під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.