Кажуть, що краще блюдо виходить на контрасті смаків. Наприклад, якщо використовувати кисле й солодке. Мабуть, у мережі ресторанів Mafia це сприйняли занадто буквально, і для контрасту вирішили використовувати кислі помідори з солодкою ікрою в ролах. Про це говорять клієнти, які замовили доставку ролів в Харкові, надіславши скаргу в Telegram-канал "Народний ревізор".

“Один сухий рис, кислі помідори, штучна ікра, різнокаліберна, солодка” – саме так клієнти Mafia описують кулінарний шедевр. Однак це ще не все. Мабуть, майстри мережі ресторанів освоюють нові технології, тому вирішили зменшити кількість риби і додати стару оселедець. Причому, судячи з опису, таку стару, як сакура біля підніжжя Фудзіями.

Кислі суші, фото Народний ревізор


Клієнти явно не розраховували на це, замовляючи роли з VIP-карти. Ціною 250 гривень, на секундочку. Крім того ще 260 гривень було сплачено за доставку і упаковку. Сети ж обійшлися клієнтам у 1200 гривень. Разом майже 1500 грн за роли, виготовлені за старовинними японським рецептами. З продуктів, які, мабуть, у віці рецептами не поступаються.

Нагадаємо, Novus "пригостив" українку суворими картопляниками - так можна і без зубів залишитися, фото.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Садовий посилив карантин у Львові "під копірку" Кличко - за що можна нарватися на штраф, список заборон.

Знай.uа писав, "Вовина тисяча", допомога бізнесу і медпакет - за якими правилами Україна буде жити на карантині.