Сьогодні, 1 квітня у прес-службі операції об’єднаних сил на Донбасі відзвітували, як минула доба на окупованих найманцями Путіна територіях. Противник 14 разів обстріляв позиції українських захисників, порушивши всі пункти мінських домовленостей. Прес штаб ООС опублікував нові дані на facebook-сторінці.

Скріншот повідомлення

"За даними розвідки, 31 березня завдяки рішучій відповіді Об’єднаних сил ліквідовано трьох російських окупантів, ще одного було поранено. Наші військовослужбовці також знищили ворожу бойову машину піхоти. З початком цієї доби російські окупаційні війська обстріляли зі станкових протитанкових гранатометів наші позиції поблизу Мар’їнки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Після вчасної та адекватної відповіді з боку підрозділів Об’єднаних сил ворожі провокації припинилися", - йдеться у повідомленні.

Основну активність ворог зосередив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", де зафіксовано 11 обстрілів.

Біля Красногорівки противник двічі обстріляв позиції українських захисників, поблизу Авдіївки - тричі, по околицях Пісок російські найманці випустили 10 мін з мінометів 120-го калібру. Також ворог вів вогонь по наших захисниках біля Широкіного та Гнутового і неподалік Кам’янки. Обстріляли і опорні пункти ООС поблизу Опитного, а оборонців Старогнатівки. Увечері російські найманці застосували зброю проти оборонців Зайцевого.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Наявними вогневими засобами наші захисники вчасно реагували на кожен ворожий обстріл та дали окупантам гідну відсіч.

Наші захисники негайно реагували на кожен ворожий обстріл та прицільним вогнем по позиціях противника змусили його повернутися.

Ситуація на Донбасі, ООС / Facebook

У результаті злочинних дій окупантів Україна втратила захисників. Учора під час ворожих обстрілів загинув один український герой, ще двоє зазнали поранення. Один воїн зі складу Об’єднаних сил отримав мінно-вибухову травму, підірвавшись на міні російського виробництва.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український захисник підірвався на міні у полях Донбасу, ЗСУ розкрили подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатанілі бойовики 15 разів обстріляли українських захисників на Донбасі, в ООС повідомили про поранених.

Також "Знай.ua" писав, українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі – в ООС повідомили про поранених.