У зв'язку з коронавірусом, який бушує по всьому світі, та закриттям кордонів, всього за одну добу на батьківщину повернулося понад 16 тисяч українців.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

"За минулу добу співробітники Держприкордонслужби України здійснили щонайменше 22 тисяч пропускних операцій. Переважна їх більшість - понад 16 тисяч - це пропуск громадян України з-за кордону", - повідомляється на сайті відомства.

Коронавірус, фото: gettyimages

Водночас відзначається, що майже 3,5 тисячі українців прибули авіарейсами в аеропорт "Бориспіль". Для їх повернення було виконано 21 спеціальний авіарейс. Також повідомляється, що за минулу добу Україна залишили 5,3 тисячі іноземців.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як шириться пандемія Україною — з'явилася інтерактивна карта за областями. Так, з'явився унікальний ресурс, який дозволяє відстежити ситуацію з поширенням коронавірусу

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міносвіти розповіли про ЗНО, новий навчальний рік та графік шкіл на карантині. Як зміниться навчальний процес через карантин та коли почнеться вступна кампанія

Також "Знай.ua" писав, очільник поліції Києва Крищенко захворів на коронавірус. Також інфекція підтвердилася ще у трьох співробітників правоохоронних органів.