Погода на 17 березня в Україні: точний прогноз

У вівторок погода в Україні буде досить непоганою, хоча і прохолодною, в більшості областей достатньо сонця і лише в декількох пройде дощ.

На заході очікується температура від +9 до +13 градусів вдень, але вночі буде більш холодна температура – від -3 до +1 градуса. Також тут очікується тільки мінлива хмарність і ніяких опадів не буде.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На півночі трохи холодніше, а також пройдуть дощі в Житомирській, Київській і Чернігівській областях. А в Сумській області буде мінлива хмарність. Температура з північним областям від +5 до +9 градусів. А вночі від +1 до -3 градусів.

На сході сама холодна погода, особливо вночі, таких морозів не було навіть взимку. Температура вдень від +5 до +8 градусів, а вночі від -5 до -8 градусів. Також тут не буде дощів і лише невелика хмарність.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Невелика хмарність також очікується і на півдні, але і тут не дуже тепло. По областях температура від +7 до +10 градусів вдень, а в Криму від +5 до +7 градусів вдень. У Криму вночі від -1 до -3 градусів. В Одеській області від -1 до +1 градуса, у Миколаївській області від -3 до -5 градусів, а в Херсонській області-від -4 до -6 градусів.

У центральних областях температура від +6 до +9 градусів. Температура вночі від 0 до -6 градусів. А також без опадів і мінлива хмарність

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні вже почали намагатися нажитися на людях з допомогою коронавіруса. Українцям впарюють несправжні ліки від цього захворювання, в цьому безсовісному жаху взяв участь дуже популярний телеканал.

Також Знай.ua писав, в той час, коли в Україні і в світі закликають не перебувати у місцях скупчення людей, в банках черги. Відповідь на питання з кого вони складаються – банальне. Це саме група ризику. Ніякі вмовляння і застереження на них не впливають.

Нагадаємо, під час анексії Криму діяли злагоджено не тільки російські спецслужби. Доклали руку і священики РПЦ. Хоча діяли вони в своїй галузі, але дуже підло маніпулювали людською совістю і релігійністю