З'явилася інформація, що телеканал "Інтер" заявив про термінову зміну розкладу зйомок через введення в Україні карантина.

Так, в країні уряд прикладає максимальні зусилля для того, щоб зупинити поширення китайського коронавіруса. Зокрема, 12 березня в Україні був введений карантин до 3 квітня включно. Закриті всі навчальні заклади та розважальні майданчики. Також з 17 березня буде закрито авіасполучення.

Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

У свою чергу, телеканал "Інтер" змінює технологічний графік запланованих зйомок і режим роботи співробітників. Це пов'язано з поширенням СOVID-19 і оголошеною пандемією.

Відповідну заяву "Інтер Медіа Груп" розміщено на сайті телеканалу.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

У своєму рішення "Інтер Медіа Груп" слідує рекомендаціям Міністерства охорони здоров'я України та розпорядженням Київської міської державної адміністрації.

Таким чином, будуть повністю скасовані всі програми, які передбачають присутність учасників. Також скасовано всі закордонні поїздки у період карантину в Україні. Також наголошується, що телеканал прийняв рішення про переведення співробітників на віддалений режим роботи. Але тільки тих, хто має таку можливість.

Слід додати, що в Україні вже зафіксовано перший смертельний випадок від коронавіруса. Померла 71-річна жінка, яка повернулася з Польщі. На сьогодні в місті проводяться всі необхідні заходи з дезінфекції.

Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві школярі на карантині підробляють кур'єрами Glovo.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Денис Шмигаль екстрено зібрав закрите засідання Кабміну через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні зафіксували четвертий випадок зараження коронавірусом.