У Мелітополі в школі №4 учні засвоюють знання просто в огидних умовах. Кадри з навчального закладу оприлюднив Telegram-канал "Народний Ревізор".

Школа №4, Telegram

Так, батьки дітей регулярно здають гроші на школу, однак за довгі 10 років ситуація у навчальному закладі так і не змінилася. Ганчірки, відра, тазики на підлозі — звичайна справа. Більш того, іноді на голову школярам обсипається штукатурка зі стін і стель. За що платили батьки весь цей час – невідомо.

Також на знімках можна побачити школу №4 у всій своїй "красі". На кадрах зафіксований коридор з учнями, а над їх головами можна помітити тріщини, патьоки і цвіль як на стінах, так і стелі. Судячи з фото, можна сказати, що ця будівля розвалюється просто на очах і незабаром взагалі впаде. І саме в таких умовах доводиться вчитися дітям.

Школа №4, Telegram

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях та області ввели карантин у дитячих садках, школах та вищих навчальних закладах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у київській школі № 159, на вулиці Генерала Тупікова, 22, учні п'ятого класу були госпіталізовані з серйозним отруєнням.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розшукують жінку, яка скоїла крадіжку мобільного телефону в одному зі столичних ліцеїв.