Верховна Рада, фото: Знай.uа

Відпустка, лікарняний і робоча субота — що зміниться в Трудовому кодексі

Новий Кабінет Міністрів під керівництвом прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля відкликав проєкт нового трудового кодексу, який раніше викликав обурення і питання в українців. Закон відкликали 4 березня. У ньому передбачалося внести зміни до прийнятого ще в 1971 році "Кодекс законів про працю".

Коронавірус, скріншот: YouTube

Коронавірус вкладає у ліжка все більше українців – кількість пацієнтів з підозрою зросла

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

В Україні через підозру на зараження коронавірусом перевіряють дев'ять осіб. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України в п'ятницю, 6 березня. Зараз проводяться лабораторні дослідження.

Денис Шмигаль, скрін з відео

Новоспечений прем'єр Шмигаль виправдався за "воду в Крим"

Новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на сторінці в Facebook уточнив свої слова про подачу води в Крим, які прозвучали в ефірі ток-шоу "Право на владу". Справа в тому, що в програмі він висловив бажання пустити воду в окупований Росією Крим для українських громадян, які там живуть. Однак, Україна зараз не має можливості це зробити до деокупації півострова.

Володимир Путін, фото: GettyImages

Агресор втомився? Путін заговорив про свою відставку

Російський президент Володимир Путін не збирається в найближчому майбутньому йти у відставку. Глава Кремля заявив, що не втомився від президентства і назвав це "долею". Про це Путін сказав на зустрічі з жителями Івановської області.

Порушення ПДР, фото: Вголос

Як уникнути штрафу за "листа щастя", поради водіям

В Україні тестують і планують запровадити систему автоматичної фіксації правопорушень на дорозі. Однак її застосування має суперечливий правовий аспект. У разі автоматичної фіксації порушення правил дорожнього руху, власник транспортного засобу отримує повідомлення про штраф поштою — саме за це систему назвали "листами щастя".