На зміну Гончаруку прийшов коронавірус, до якого влада повністю не готова. Але якщо українці не помруть до осені, у них знову з'явиться шанс проголосувати за партію Зеленського.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

Блогер нагадав, що в Україні є багато страшніших захворювань, смертність через які в деястки рази вища.

″На 100 осіб, заражених коронавірусів, вмирає в середньому 3. Навіть трохи менше. А ви знаєте, скільки в Україні хворих на туберкульоз? 550 тисяч. Ось якщо їх звести всіх до рідного міста Зеленського, легко заповнять всі квартири Кривого Рогу. 550 тисяч хворих на туберкульоз! А знаєте, скільки з них вилікується? 65%. Решта помруть. Це не припущення, а статистика. А у нас же повно й іншого страшного лайна. Рак, гепатит, СНІД, серцево-судинні. Там статистика така, що навіть незрозуміло, як ми досі всі живемо .. ″.

Блогер зазначив, що Україна — несприятлива країна для життя, адже низькі зарплати — це завжди погане харчування. А погане харчування є основою всіх захворювань. Крім того, після ″реформи Супрун″ наша медицина стала платною, що ще більше зменшує шанси на лікуіання українці з невисокими доходами, зазначає Лесєв.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

До того ж ні українська медицина, ні українська влада не готові надати відпір епідемії коронавірусу.

На тлі всього цього блогер назвав коронавірус ″чорним лебедем″, який нашій країні зараз потрібен найменше.

″Особливість цієї гидоти - вона особливо легко передається ... Друга особливість - до сих пір немає перевіреної вакцини. Люди можуть розраховувати тільки на свій імунітет. А тепер ці два фактори перенесіть на реалії України. У нас є в країні громадянська оборона? Противірусні лабораторії? Спеціально обладнані бокси і машини швидкої допомоги?.. Ми в цій країні надані самі собі. Ніхто, крім рідних і близьких нам більше не допоможе″

Лесєв підкреслив, що влада некомпетентна навіть в дрібницях, в елементарному інформуванні населення. В Україні досі немає єдиного телефону екстреної допомоги. І люди взагалі не знають, що робити у випадку підозри на коронавірус.

″Ось МОЗ нам мультик показав - сидіть вдома, а якщо температура - йдіть до сімейного лікаря. Ви уявляєте, скільки такий пацієнт з коронавірусів в лікарні заразить людей? А швидкіу нас на виклики не приїжджають″, - зазначив Лесєв.

Блогер прогнозує справжній справжній колапс у випадку спалаху епідемії коронавірусу в Україні.

″А що буде з нашою економікою, якщо спалах коронавируса таки відбудеться в Україні? А чи зможе наша країна працювати в режимі карантину? У нас уряд навіть продавців не може забезпечити марлевими пов'язками. А уявіть, якщо коронавірус з'явиться на Донбасі. Ось прямо на лінії розмежування, де сидять тисячі солдатів. Ось у нас до цього готова влада? Це ж риторичне питання″.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Лесєв прокоментував відставку Гончарука

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус

Також Знай.ua писав, Ігор Лесев жорстко розкритикував Зеленського та його команду.