Київські правоохоронці повідомили нові деталі гучного затримання в Борисполі озброєного чоловіка, який наїхав на поліцейського, а потім і взагалі намагався застрелити себе.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Варто зауважити, що у Борисполі просто посеред білого дня озброєний чоловік наїхав на поліцейського, а потім, коли ті його наздогнали, приставив до своєї скроні пістолет та погрожував себе застрелити.

Наразі ж з'ясувалися усі деталі цього гучного затримання. Відтак, за словами правоохоронців, зловмисником був бандит і бойовик "Цитаделі" Зураб Тавберідзе, який вже давно розшукувався за викрадення авто, яких у нього на рахунку понад 600.

Правоохоронці, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Однак, нещодавно співробітникам Служби безпеки України стало відомо, де переховується підозрюваний. Так, під час затримання, зловмиснику вдалося сісти за кермо машини і втекти, пошкодивши при цьому поліцейські машини, припарковані поруч, а також наїхати на копа.

Після цього за ним почалася погоня. Незабаром авто втікача заблокували, але він вийшов зі зброєю з авто і, зробивши кілька пострілів вгору, приставив пістолет до скроні та погрожував себе вбити. Його, як уже повідомлялося, знешкодили і затримали - суд обрав йому запобіжний захід - утримання під вартою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у будинку екс-міністра під Києвом таємничо загинув бізнесмен, - "любив постріляти, коли вип'є"

Як повідомляє портал "Знай.uа", що український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

Також "Знай.uа" писав: вбив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії