В середу вдень перед будівлею Офісу президента України Володимира Зеленського намагався вчинити акт самоспалення чоловік.

У середу в Києві біля Офісу президента проходять дві акції протестів: медиків та мешканців однієї з громад. На відео з акції, розміщеному в соцмережах, видно, що чоловік був охоплений полум'ям і люди, які перебували поруч, загасили вогонь підручними засобами, зокрема одягом та прапорами, які вони принесли з собою на акції.

Проте чоловік встиг розповісти журналістам на місці події, що не має відношення до акцій протесту медпрацівників, які зараз проходять під ОПУ, а підпалив себе, щоб привернути увагу до своєї проблеми.

Він представився Олександром Бурлаковим Сумської області. За його словами, він не перший день приходить під ОПУ і намагається вирішити проблеми із земельним питанням, але влада його не чує. За його словами, чиновники не дали йому розпаювати землю.

Як жити? Живим у труну лягати? Я вже 5 років звертаюся по земельному питанню. Нас обманює наш сільська рада. Я не бачу виходу. Я нікому погано не зробив. Я просто хочу, щоб мене почули, щоб почули людей – сказав чоловік

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

На подію також відреагували в офісі Зеленського. Прес-секретар президента Юлія Мендель повідомила, що відділ звернення громадян ВП відправився на зустріч з чоловіком, щоб з’з'ясувати питання, до яких він хотів привернути увагу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Богдан відійшов від Сейшел і "звітував" про свої досягнення