Частенько популярні мережі супермаркетів в Україні буквально ставлять своїх клієнтів у стан безвиході, пропонуючи відомі бренди продуктів харчування сумнівної якості. Адже іноді хочеться себе побалувати чимось дуже смачним, але за фактом ця їжа може виявитися простроченою або зовсім не такою, як в рекламних буклетах. Однак навіть самі покупці можуть накоїти в магазині такого, що на голову не нав'яжеш.

В одному з магазинів "Сільпо" сталася дуже тривожна ситуація на очах у багатьох людей. Одна з покупниць занурила свої руки до ємності з квашеною капустою і заходилася поглинати продукт. Так, саме так, без рукавичок, без оплати і без совісті. Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача мережі Facebook Василя Конті.

Пост Василя Конті, Facebook

"Знаєте, якщо не приведи Боже в нас таки почнеться епідемія того осоружного вірусу, то кількість хворих зростатиме у геометричній прогресії, бо ж рівень елементарної культури деяких співгромадян зашкалює. Сьогодні у нашому "Сільпо", праворуч від входу, там, де продаються спеції, бачив поважну пані "бальзаківського" віку , акуратно і з смаком вдягнену ; пані занурила свої пальчікі у лоток з квашеною капустою, вчепила чималий оберемок капусти і з насолодою... з'їла ту квашену капусту прямо у торгівельній залі. Кілька жінок та чоловік зробили їй зауваження на кшталт що недобре ото лізти невідомо чи ж чистими чи ні руками до харчів, на що пані здивовано відкрила очі до меж, дозволених природою і відповіла так: "А что тут такого? Вся капуста, которую я касалась своими пальчиками, ушла мне в рот!" P.S. Особисто завжди користуюся безкоштовними "рукавицями" з поліетілєну, навіть коли вибираю онукам апельсини чи банани, - поділився Василь.

Користувачі мережі не підбирали ввічливих слів і почали активно коментувати цю досить сумну ситуацію:

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Коментарі до публікації, Facebook

Коментарі до публікації, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дві булочки в Сільпо обійшлися українцю у 600, але поласувати не вийшло.

Як повідомляв Знай.uа в Сільпо намагалися продати давно "загиблий" товар, покупці показали відео.

Знай.uа писав, АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все через соціальний буханець — епічні кадри.