На Донбасі енергопостачальна компанія ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" знеструмила КП "Попаснянський районний водоканал" через шалену заборгованість за спожиту електроенергію - 186 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЛЕО і райводоканала.

21 лютого компанія, що постачає водою близько 75 тис. мешканців Луганської області, знеструмила об'єкти водоканалу за борги.

Раніше ЛЕО попереджувала про намір знеструмити об'єкти водоканалу за борги. Як йдеться у повідомленні, без електроенергії залишилась основна частина Західної фільтрової станції-2, ЗФС-1 була знеструмлена ще 19 грудня 2019 року.

З метою забезпечення обмеженою за графіком подачі води споживачам співробітники райводоканала підключили технологічний насосний агрегат і додаткові джерела водопостачання.

"З метою недопущення припинення подачі води абонентам фахівцями підприємства було вжито заходів щодо забезпечення подачі питної води в мережу технологічним насосним агрегатом, потужності якого достатньо для подачі питної води споживачам по існуючим графіками (з урахуванням запуску додаткових джерел водопостачання)", - повідомили в КП "Попаснянський районний водоканал".

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

На підприємстві повідомили, що зараз тривають переговори з метою вирішити питання погашення заборгованості за спожиту електроенергію. Заборгованість водоканалу за електроенергію - понад 186 млн грн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина експолковника Захарченка втекла з Росії з донькою та молодим жеребцем.

Також "Знай.ua" писав, що Азаров і Захарченко можуть стати новими ватажками "Л/ДНР".