Погода на 22 лютого в Україні: точний прогноз

У суботу в Україні доки ще буде відносно тепла погода і досить багато сонця. Тому варто скористатися цією ситуацією і погуляти на природі. Так як скоро прийдуть опади та сильний вітер. Зараз же він південний або південно-західний і всього 5-10 м/с.

У західних областях день пройде без опадів, по всіх областях тільки мінлива хмарність. Вдень температура дещо підвищиться навіть – від +5 до +8 градусів. А вночі морози залишаться тільки в Закарпатській області – від -1 до +1 градуса. В інших областях – від 0 до +2 градусів.

На півночі дощів не буде, по всій території очікується мінлива хмарність. Вдень температура стане трохи вище – від +5 до +7 градусів, а вночі від -3 до +1 градуса. Найсильніше мороз буде в Сумах.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На сході в Луганській і Донецькій областях очікується дощ з мокрим снігом, а в Харківській області опадів не прогнозують – мінлива хмарність. Також тут все ще найхолодніша погода по країні. Температура вдень від +2 до +4 градусів, тільки в Харківській області від +4 до +6 градусів, а вночі від -1 до +1 градуса.

Популярні новини зараз

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

На півдні поки без змін. Температура вдень від +4 до +8 градусів, найхолодніше в Криму та в Херсонській області, а вночі від -2 до +2 градусів. При цьому синоптики обіцяють погоду без опадів, по всій території мінлива хмарність.

У центральних областях температура вдень від +4 до +8 градусів. Теж скрізь мінлива хмарність, згідно з прогнозом, а також температура вночі від +1 до -2 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, вчителька групи продовженого дня з'їхала з котушок і завдала дитині жорстокі каліцтва. Її подальша поведінка змусить скрипіти зубами від злості і ще раз перевірити, на кого залишили дітей.

Також Знай.ua писав, в Україні біда з навчанням, керівникам доводиться доучувати студентів, щоб вони відповідали початковому рівню. Також стало відомо, яких саме знань не вистачає сьогоднішнім школярам.

Нагадаємо, вже на наступному тижні будемо святкувати щосили Масляну, а значить, варто підготуватися і запастися листівками для близьких, щоб привітати зі святом.