"Укрзалізниця" прокоментувала нещасний випадок, який стався 13 січня в потязі Київ-Бердянськ. Як повідомлялося, вночі під час поїздки на жінку впала верхня полиця з чоловіком, через що вона отримала перелом грудного хребця.

Так, представники компанії в Facebook відзначили, що їх вини у травмі пасажирки немає.

"Пасажир, який подорожував цим поїздом 13 лютого, неналежним чином закріпив верхню полицю та впав на пасажирку, яка знаходилася на нижній. Усі полиці вагону поїзда були у справному стані. Перед посадкою пасажирів провідники розклали й закріпили полиці, у тому числі спеціальними ременями для додаткової фіксації. За результатами візуального обстеження жодних пошкоджень полиці та кронштейнів, на яких вона тримається, не виявлено. Все зафіксовано на фото", – йдеться у повідомленні.

Також в "Укрзалізниці" повідомили, що потерпілій викликали "швидку" на найближчій станції імені Шевченка, але жінка відмовилася від госпіталізації.

"Акт про нещасний випадок був складений і виданий пасажирці у встановленому порядку. Вона зможе одержати страхову виплату на підставі акту та квитка, який є страховим полісом", - уточнили в ж/д компанії.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

скріншот, facebook.com/Ukrzaliznytsia

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жінка постраждала від поїздки в потязі, коли вона прямувала з Києва в Бердянськ на неї впала полиця з пасажиром вагою 80 кг.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники "Укрзалізниці" отримують "брудні" гроші від керівництва.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" пропускатиме пасажирів у вагони по-новому.