20 лютого, в аеропорту «Харків» з літака, який евакуював з Китаю українців та іноземців, зійшли 94 людини. Звідти українців везуть в медичний центр Нацгвардії «Нові Санжари» (Полтавська область). І хоч у МОЗ вже багато разів повідомляли, що всі евакуйовані пасажири здорові, народ панікує і навіть не хоче пускати своїх земляків в санаторій.

На сторінці телеграм каналу - Pavlovsky news? опублікували нові відповіді на питання, які найбільше турбують українців, які стурбовані прибуттям співвітчизників з Китаю.

Наш журналіст поставив головні питання, що хвилюють мешканців Нових Санжар, заступнику міністра охорони здоров'я Віктора Ляшко. Перше - це загальна їдальня в медцентрі Нових Санжар. Ляшко заявив, що евакуйовані будуть харчуватися окремо. Передбачений спеціальний кейтеринг з триразовим харчуванням. Друге питання - загальна каналізація. Ми будемо знезаражувати стічні води у двох резервуарах. Хоча доказів, що хвороба може передаватися фекально-оральним шляхом - ні. І третій - прохідна територія медцентру. Ляшко запевнив, що її охоронятимуть бійці Нацгвардії. - написали у телеграм каналі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що готовий прийняти у себе вдома українців, яких було евакуйовано з Китаю

Також Знай.uа" писав, в мережі з'явилося відео з салону літака, який евакуює українців з Уханя