Відомий український педіатр Євген Комаровський відреагував на приземлення літака з китайського міста Ухань і жорсткі протести в селищі Нові Санжари, куди повинні відправити на 14 денний карантин пасажирів цього лайнера. Варто зазначити, що Комаровський у досить жорсткій формі висловив своє невдоволення і розпач щодо поведінки своїх співвітчизників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Комаровського в YouTube під назвою: "Залиште літак в спокої! Займіться своїми дітьми!".

"Люди, що ви коїте. Що відбувається. До нас приїжджають абсолютно здорові наші співвітчизники. Без жодного, будь-якого симптому хвороби. Коронавірус не літає по повітрю, не літає. Він передається під час тісного контакту, з реально хворою людиною. Жодної загрози нікому не відбувається. Замість того, щоб протягнути руку допомоги, сказати: "Так візіть до нас, та ми створимо умови, люди і так натерпілися, пройшли через то, і то, і то, ми їм допоможемо". Як вам не соромно, що ви робите?", - жорстко зазначив Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, протести в Нових Санжарах проти українців з Китаю закінчилися арештами.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський звернувся до Зеленського через евакуацію українців з Уханя - чию головку ми будемо гладити?

Знай.uа писав, ніби в секретній лабораторії, що відбувається на борту літака, який евакуював українців з Китаю.