У Житомирі китайська будівельна компанія оголосила 2-тижневий карантин у боксах через дев'ятьох співробітників, які повернулися з Китаю після святкування Нового року. Як відомо, зараз у цій країні спалах епідемії небезпечного коронавіруса.

Їм міряють температуру тричі на день, харчування залишають біля кімнат, а двері потім обробляють. Про це йдеться в сюжеті UA:Житомир.

кадр з відео

За словами лікаря компанії Марини Александрової, всім, хто повертається з Китаю, міряють температуру і запитують, чи не контактували вони з хворими, чи не хворіли їхні родичі.

Александрова уточнила, що на здоров'я вони не скаржилися і приїхали з провінції, яка знаходиться далеко від епіцентру коронавіруса. Незабаром мають повернутися ще троє китайців.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Їх сьогодні оглянули медичні працівники з Житомирської центральної районної лікарні. Ситуація доповідається двічі на день нашому управлінню охорони здоров'я. Причин для паніки немає ніяких", - зазначив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Нова пошта Інтернешнл" не має наміру припиняти доставку товарів з Китаю в Україну і в зворотному напрямку.

Як повідомляв портал Знай.uа, китайські вчені знайшли дієвий спосіб лікування смертельного коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що евакуація українців з лайнера Diamond Princess поки не планується.