В місті Бердянськ Запорізької області помер ветеран АТО Дмитро Шапка, який в останні роки боровся з контузією після бойових дій на Донбасі в 2015 році. Про трагічну новину стало відомо з Facebook-сторінки "Спільнота ветеранів АТО - Бердянськ".

Повідомляється, що боєць був важко поранений на Зеніті в районі села Спартак Донецької області. Майже п'ять років український захисник боровся з наслідками контузії, але серце не витримало і воїна не стало в День закоханих – 14 лютого. Без глави сім'ї залишилися дружина та двоє дітей.

"Пішов з життя учасник АТО, бердянець Дмитро Шапка. Серце захисника України перестало битися 14 лютого. Без батька залишилися двоє дітей", - йдеться на сторінці.

ветеран АТО Дмитро Шапка, фото з соцмережі

Дмитро воював у складі ЗСУ ще в 2014 році з початком війни на Сході України. Прощання з ветераном АТО відбулося в Бердянську 17 лютого в траурному залі "Надія вічного життя" по вулиці Нагірній, 18.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв портал Знай.uа, ветерани помстилися дніпровському водієві, який нахамив захиснику України.

Також портал Знай.uа писав, що стало відомо про несподівану смерть молодого військовослужбовця, ветерана АТО Івана Кашиці, якому було всього 23 роки.