Прогноз від Наталки Діденко

Всю зиму в Україні толком не було справжньої зимової погоди з сильними морозами, сніговими заметами, візерунками морозу на склі і снігопадами. Була надія на лютий, але ось вже починається друга його половина, а погода тільки стає тепліше і тепліше. Цього разу народний синоптик Наталка Діденко розповіла нам про погоду на вівторок в Україні. І за її прогнозом цей тиждень в лютому можна спокійно вже називати березнем. Погода мінлива, вітер слабкий, температура висока, а також очікуються змішані опади в кінці тижня. Це не схоже на зиму, це – рання весна.

У вівторок в Україні буде спекотно. Температура повітря по країні підніметься від +5 до +13 градусів. Дощів швидше за все не буде, тільки пройдуть на заході та можуть торкнутися Вінницьку область, Житомирську та Чернігівську. Вітер за прогнозом народного синоптика буде західного і південно-західного напрямку, більш спокійний. Якщо дивитися за прогнозом Укргідрометцентру, то ще буде легкий дощ у Київській області, а на сході можуть бути морози до -5 градусів, що не характерно для інших частин в цей день.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці день теж пройде тепло. Навряд чи будуть сильні опади у Києві, а температура підніметься від +8 до +10 градусів. А хоч і невелике, але похолодання, синоптик прогнозує лише наприкінці тижня, тоді ж стане і більше опадів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, шкуродери дорого заплатять за всі свої знущання над тваринами. Верховна Рада готує новий закон, уточнюючий штрафи, ситуації і заходи покарання за жорстоке поводження з тваринами. Господарі, які вигулюють улюбленців без намордників, теж заплатять штраф.

Також Знай.uа писав, що в нашій країні не тільки жінкам збільшують пенсійний вік, тепер на черзі і чоловіки. Стало відомо, скільки тепер потрібно буде пропрацювати у своєму житті, щоб заробити право отримувати пенсію.

Нагадаємо, НБУ показав вражаючу статистику. Більшість валюти в нашу країну переводять працівники-емігранти. Ні за що не вгадаєте, з якої країни надійшло найбільше грошей.