Дітей із Китаю, де розгулявся смертельний коронавірус, можуть привезти на оздоровлення в Україну. Про це повідомляє сайт селищної ради.

У голови Кирилівської селищної ради Івана Малєєва останнім часом немає відбою від потенційних інвесторів, які готові вкласти свої капітали в будівництво каналізації в курортному селищі. Минулого тижня цю тему влади Кирилівки обговорювали з турецькими бізнесменами. А на минулих вихідних зі своєю пропозицією приїхали китайці.

коронавірус у Китаї

Організував зустріч керівництва громади з представниками КНР голова Громадської спілки «Аграрний союз України» Геннадій Новіков. Китайці пропонують разом розводити рибу в Молочному лимані. Також гості хочуть побудувати центр народної китайської медицини в селищі. Для цього голова громади провів екскурсію по косам, а також показав Степок. Зацікавило можливих майбутніх інвесторів і будівництво очисних споруд водопроводу.

Коронавірус в Китаї, фото: TK Media

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

За результатами зустрічі була досягнута домовленість про співпрацю. А також гості запропонували налагодити партнерські відносини з оздоровлення дітей з КНР в Кирилівці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що члени екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині біля японського порту Йокогама, зняли танцювальне відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна збирається евакуювати громадян з провінцій поблизу Уханя, але не всі українці хочуть їхати.

Також "Знай.ua" писав, що евакуація українців з китайського міста Ухань, де зафіксовано спалах коронавіруса, запланована на 18 лютого.