16 лютого вийде прем'єрний випуск шоу "Слідство ведуть екстрасенси". Ясновидці Жанна Шулакова та Ольга Калінова будуть розгадувати таємничу низку дитячих смертей в родині Ольги Таран, яка втратила чотирьох дітей. Жінка вважає, що на той світ її малюків забирає перша донька, яка загинула в пожежі.

Так, Ольга проживає в селі неподалік від Бердянська. Майже щодня вона заходить в місцевий магазин, купує солодощі і несе їх своїм дітям на кладовище. Жінка втратила їх у різний час і з різних причин: нещасний випадок, раптова смерть після пологів і два викидня.

Старша донька Ольги померла в 3 роки в результаті пожежі, яка спалахнула в старому орендованому будинку жінки. Дівчинку витягнув з вогню власник будинку. Однак врятувати її не вдалося. З батьком доньки Ольга розійшлася за кілька місяців до трагедії. Так як чоловік перетворився на п'яницю та тирана.

Слідство ведуть екстрасенси, СТБ

Жінка вийшла заміж вдруге. Але завагітніти у неї не виходило. Лише через рік лікування Ольга побачила віщий сон, в якому до неї прийшла покійна дочка. А вже через кілька тижнів вона дізналася про вагітність. Ольга народила хлопчика, але малюк прожив всього добу. Потім жінка ще двічі намагалася стати мамою. Але обидва дитини померли в утробі.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Ользі здається, що її дітей на той світ забрала старша дочка, Альбинка, так як мати її не врятувала від вогню.

Допомогти героїні погодилися екстрасенси Жанна Шулакова і Ольга Калінова.

Жанна Шулакова, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ясновидці Рубіна Цибульська і Жанна Шулакова допомогли молодої матері, яка стверджувала, що її життя намагається забрати покійний чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий ясновидець і астролог Хаял Алекперов поділився нюансами про свою роботу.

Також "Знай.ua" писав, що екстрасенси попередили про небезпеку любительок фарбування волосся.