З'явилася інформація, що за 2019 рік кількість найбагатших людей у світі зросла на 10%, до 2,7 мільйонів осіб. Відповідні дані оприлюднила компанія Wealth-X. Для порівняння, у 2018 році кількість людей, чиста вартість активів яких становить від 5-30 мільйонів доларів, підвищилася всього на 1%. Про це повідомляє Сьогодні.

Найбагатші люди світу

Так, загальна вартість станів найбагатших у світі людей в 2019 році також зросла на 10% і досягла 26,6 трильйонів доларів.

Згідно з даними аналітиків, головною рушійною силою глобального зростання добробуту стала "переорієнтація політики великих центральних банків на грошово-кредитне стимулювання, що дало поштовх настрою інвесторів і світових ринків акцій".

Слід зазначити, що серед країн-лідерів за кількістю найбагатших людей стали США (969,075 тисяч), які випередили Китай (259,83 тисяч). Потім йде Японія, Німеччина і Франція.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також у ТОП-10 міст 6 є американськими, Азію і Європу в десятці представляють по 2 міста. Нью-Йорк посів перше місце (110,17 тисяч, зростання на 16,9%), на другому місці – Токіо (73,845 тисяч, зростання на 10,3%), третє займає – Гонконг (64,855 тисяч, зростання на 10,5%). За ними йдуть Лос-Анджелес, Лондон, Париж, Чикаго, Сан-Франциско, Вашингтон і Даллас. Всі ці міста продемонстрували двозначні темпи збільшення числа найбагатших у світі людей.

Найбагатші люди світу

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися вручати "Оскар". Замість цього вони вирішили виступити за гроші перед мільярдерами людьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", олігархи Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов - серед кінцевих бенефіціарних власників ТОВ "Таргет-М" та ТОВ "Рокот-М", основний вид діяльності фірми - виробництво зброї та боєприпасів.

Також "Знай.ua" писав, що Лєсєв показав справжніх паразитів, які смокчуть наші гроші.