Американка переїхала в Україну й анітрохи про це не шкодує. Дівчина працює тут і називає країну своєю душею. Волонтер Корпусу Миру Кетрін Фітч переїхала в Україну після позитивних розповідей своєї мами.

25-річна дівчина зізналася, що найбільше її вабила історія нашої країни. Кетрін, яку в Україні лагідно називають Катруся, купила підручник з історії України і вивчає "з превеликим задоволенням". Дівчина зауважила, що "на Україну постійно хтось нападав, але вона не здалася".

Кетрін Фітч, фото: nv.ua

Мама дівчини є міжнародним консультантом в Британії, а батько — професор комунікацій у Нью-Джерсі. Вони на намір дочки їхати в Україну відреагували позитивно.

"Мої батьки щиро раділи за мене. Вони відвідували Україну в рамках англомовного табору і розповідали про неї чимало хорошого. Мама сказала, що українці — найкращі і добрі люди, і я обов'язково покохаю цю країну", - зізналася Кетрін.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Кетрін Фітч, фото: nv.ua

Американка називає Україну "своєю душею". Найбільше її вразили "особливі відносини серед українців", яких дівчина вважає надзвичайно доброзичливими.

"Ці люди надзвичайно доброзичливі. Тут дійсно відчуваю себе частиною великої родини, громади. У США начебто теж комфортно. Але знайти друзів, підтримку набагато важче. Відносини між людьми дуже розмежовані. Скажімо, колега по роботі — це лише колега, а в Україні ти можеш дружити і з працівниками, і з керівниками", - розповіла американка.

Кетрін Фітч, фото: nv.ua

Кетрін Фітч, фото: nv.ua

Нагадаємо, українські Карпати перетворили німця на гуцула: іноземець створив маленьку Баварію посеред гір

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін взяли під посилену охорону після прослушки Гончарука, Арахамія усе пояснив

Також "Знай.ua" писав, що українські дороги заполонили автомобільні номери-клони, водії не вірять очам