Українців позбавлять від набридлих стереотипів. Тепер всі охочі зможуть міняти не лише по батькові, але навіть називатися по матері. Можна навіть зовсім відмовитися від по батькові.

Про це йдеться в проекті закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо права фізичних осіб на зміну по батькові". Він вже поданий в профільний Комітет Верховної Ради. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Наголошується, що в багатьох країнах прив'язку до одного з батьків не використовують. Депутати кажуть, що така норма застаріла і від неї взагалі можна відмовитися чи зробити необов'язковою.

Також українцям дають добро називати своїх новонароджених немовлят, як душа забажає, навіть номерним знаком. Головне, щоб це було в радість і батькам, і дітям.

українці, фото NewsOne

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

Наталя, яка десять років боролася за зміну по батькові, домоглася свого. Вона пройшла шлях від районного суду до Європейського суду з прав людини. Там справу розглядали шість років, але для жінки це було принциповим питанням. У 45 років вона отримала нове свідоцтво про народження і паспорт.

Нагадаємо, українці живуть гірше за Уганду та Нігерію, скільки ми витрачаємо на їжу щороку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Малюська "дав добро" називати дітей дивними іменами, на кшталт Z148.