В Укрпошті заявили, що терміни доставлення поштових відправлень із Китаю можуть бути змінені, через те, що частина авіаліній скоротили рейси в Китай.

Укрпошта, фото з сайту Укрпошти

Про це повідомляється в прес-службі компанії:

Шановні клієнти! Щодо спалахів коронавірусу в Китаї - Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) наразі не вводить ніяких заборон для переміщення товарів через кордони і міжнародної торгівлі. Вона повідомляє про безпечність посилок. Люди, які отримують посилки з Китаю, не схильні до ризику зараження. Укрпошта стежить за ситуацією і перебуває на постійному зв'язку із Міністерством охорони здоров‘я в Україні та нашими партнерами в Китаї. Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано. У офіційних призначених поштових операторів-партнерів Укрпошти всі відправлення проходять сувору перевірку, рентген-догляд, заборонені чи небезпечні речі не приймаються та не випускаються за кордон. Вони діють відповідно до норм Всесвітнього поштового союзу та ВООЗ. Просимо довіряти тільки офіційним джерелам і не поширювати неправдиву інформацію. Нині частина авіаліній тимчасово скоротила або скасувала рейси в Китай. Проте національний поштовий оператор продовжує прийом пошти і одразу ж після відновлення авіасполучення із Китаєм відправлення будуть доставлені в цю країну. Загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. - повідомили на офіційному зайті Укрпошти

Укрпошта, фото з сайту Укрпошти

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Нагадаємо, "Укрпошта" повідомила, що на сьогоднішній день немає ніяких доказів про ризик передачі смертельного китайського коронавіруса через посилки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", повідомили про презентацію нової моделі нарахування заробітної плати керівникам міністерств, відомств, державних підприємств та їх заступникам.


Також "Знай.ua" писав, що жахливі умови у відділенні Укрпошти викликало бажання розповісти, що доводиться терпіти місцевим жителям через відсутність фінансування.