У 2020 році на надбавку до пенсії можуть розраховувати лише деякі пенсіонери

В Україні пенсійні виплати становить 1564 гривні на місяць, що є зовсім невеликою сумою для проживання пенсіонерів.

українські пенсіонери, фото Главред

протягом останніх 5 років ціни на продукти, одяг, транспорт і комуналку сильно зросли, в той час, як пенсії залишилися на колишньому рівні. Слід зазначити, що для хорошого життя українських пенсіонерів слід виплачувати мінімальну зарплату, яка складає в межах 3-4 тисяч гривень, щоб літні люди могли дозволити собі добре харчуватися, оплачувати ліки, послуги лікарів, комуналку та інше.

Іранський пілот бачив ракету, що збила український літак МАУ

У мережі Інтернет з'явився аудіозапис розмови пілота іранської авіакомпанії "Асеман Ейрлайнз" з диспетчером аеропорту в Тегерані. В оприлюдненому аудиофрагменте чітко чути, що чоловік став свідком як запуску ракети в бік Boeing 737 авіакомпанії “МАУ”, так і самого вибуху літака.

Аварія літака МАУ

Популярні новини зараз

Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці

ТЦК забороняють користуватися телефоном: українцям розповіли, як себе захистити

Електроенергія по 2,64 грн – це майже задарма: українців приголомшили майбутнім тарифом

Оновлення даних у ТЦК: в яких випадках чоловіка можуть відвезти на "перевірку"

Показати ще

Рейс Шираз-Тегеран, номер 3768 якраз наближався до аеропорту столиці Ірану, коли сталася трагедія з українським літаком. Побачивши пуск ракети, командир повітряного повідомив диспетчеру і розповів про’об'єкт, який був ідентифікований як ракета.

MELOVIN потонув в обіймах спокусливою брюнетки і розкрив найголовніше

Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" в 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram.

Схоже співак у новому інтерв'ю дійсно відкрив багато цікавої та нової інформації про своєї особистості і не має наміру його знову повторювати, то щоб дізнатися першим про його таємниці потрібно уважно стежити за оновленнями програм Маші.

Приватбанк буде збирати комісію за платежі у вечірній час

Частина клієнтів Приватбанку буде змушена платити додаткові 0,2 відсотка комісії за операції, які будуть проводитися після 16:30.

ПриватБанк, фото: Getty Images

Повідомляється, що нововведення торкнеться тільки юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ФОП). Крім того, новий збір стосується тільки комерційних платежів в інші банки. Операції всередині Приватбанку, а також платежі в державні структури, такі як Державна податкова служба України Державна казначейська служба.

Тимошенко вирішила продати слуг народу після скандалу з Брагаром

днями розгорівся скандал з депутатом від партії Слуга народу Євгеном Брагаром. Він порадив пенсіонерці на скарги про те, що вона не може звести кінці з кінцями через маленьку пенсії, щоб вона продала собаку і заплатила комуналку.

Юлія Тимошенко, скріншот: "Свобода слова"

Свою думку щодо ситуації висловила народний депутат Юлія Тимошенко. Відповідний пост розмістила у Fаcebook.