В Україні, 3 лютого, суттєво похолодає, у цей день на території України не віятиме весною. Такий прогноз повідомила на своїй сторінці у facebook відомий синоптик Наталка Діденко. 3 лютого температура підніметься максимально до +2+6 градусів.

На Півдні, за прогнозом синоптика, вже традиційно, на кілька градусів вище.

"+15 градусів в Україні. Правда, не повсюди, але весною пахне повсюди. Завтра цей рахат-лукум поступово розчинятиметься у похолоданні", - зазначила синоптик.

За словами Наталки Діденко, із сильним вітром, із дощами та навіть мокрим подекуди снігом погода не балуватиме українців теплом у понеділок так, як це було на вихідних. На Півночі опади будуть замінятися іноді просто щільною хмарністю.

Погода, фото freepik

Популярні новини зараз

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

"У Києві завтра - вітряно, вогко та максимально +4 градуси. Похолодання протягом тижня посилюватиметься і досягне у нічні години відчутних морозів", - прогнрозує синоптик.

Погода, фото freepik

І на завершення Діденко, як завжди, влучно провела паралелі - "поки що ми підглядаємо крізь лютий на блакитну весну, як актори в шпаринку штор у глядацький веселий зал, як у нас в Голосієві".

Також "Знай.ua" писав, які знаки Зодіаку серед чоловіків здатні розвалити відносини з-за кепського характеру.